Voor onze donkere telg hebben we een recept ontwikkeld met maar liefst 7 verschillende moutsoorten en een handjevol kandijsuiker. Allemaal dragen ze hun steentje bij tot het brede en subtiele smaakpalet.

Smaken van chocolade, drop, koffie, rozijnen en karamel met een zeer subtiele onderliggende hoptoets. Het geheel zorgt voor een lange afdronk die zowel lichtbitter als lichtzoet ervaren wordt.

SWIEKES
BlackOut

Voor onze donkere telg hebben we een recept ontwikkeld met maar liefst 7 verschillende moutsoorten en een handjevol kandijsuiker. Allemaal dragen ze hun steentje bij tot het brede en subtiele smaakpalet.

Smaken van chocolade, drop, koffie, rozijnen en karamel met een zeer subtiele onderliggende hoptoets. Het geheel zorgt voor een lange afdronk die zowel lichtbitter als lichtzoet ervaren wordt.

SWIEKES
Tropppical

Dit zalige fris bier werd tot nu toe maar 1 keer per jaar gebrouwen. Nu maken we er 2 batchen van. Het is een fruitig bier door toevoeging van Mango puree, bio-mango sap, nio ananassap en bio-roze pompelmoessap. Uiterst lichtjes gehopt.